Priser och villkor

Stor utbyggnadskampanj 2022!

Under vintern har vi kört en stor säljkampanj med paketerbjudande tillsammans med Telia. Vi har fått väldigt stor respons med över 350 nya beställningar. Kampanjen är nu stängd. Vi räknar med att inkopplingarna kommer ske med början under försommaren och pågå under 2022.

Sista chansen!

Kom till Mässan 9-10 april för att ta del av årets kampanj!

Besök vår monter och se vad som gäller för er adress. Teckna avtal på plats till mässerbjudandet. Pris från 14.900kr. Gäller endast på plats på mässan!


Missar ni kampanjen finns ändå möjlighet att få en anslutning till ordinarie pris.

Ordinarie pris för en anslutning i områden som ej omfattas av kampanjen, eller om man beställer efter 6e mars är kostnaden 27.500 kr. Med RUT-avdrag blir det 26.500 kr. ( 2022 års prislista)

Övriga erbjudanden:

Företagsanslutningar kostar 27.500 kr exklusive moms.

Bostadsrättsföreningar kontaktar oss för en offert.

I en fiberanslutning ingår alltid grävning fram till er tomtgräns. Grävningen över er egen tomt gör ni själva eller beställer av oss. OBS! Kampanj till 6e mars 2022 ingår tomtschakten!

Ordinarie erbjudande:

Pris för tomtschakt när kampanjtiden är slut: 1000kr i startavgift, samt 230 kr/meter. Rot-avdrag kan sökas på arbetskostnaden (30%) för tomtschakt, men inte för maskinhyror eller grävmaskinen.

I ordinarie priset ingår ett hembesök där vi kommer överens om placering av kundutrustningen (mediaomvandlare/CPE) samt var tomtschakten ska börja och avslutas samt att vi ger lite information kring fiberanslutningen och olika abonnemang.

Smedjebacken Energi fakturerar anslutningsavgiften efter driftsättningen skett med 30 dagars betalning. Det tillkommer ingen näthyra eller serviceavgift därefter från oss.

Vilka olika abonnemang som finns hittar ni på vår partner Zmarket tjänsteportal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har ni ingen anslutning hoppar ni över steget att fylla i er adress på zmarket, Klicka direkt på bredband Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i det gröna fältet så får ni fram alla bredbandserbjudanden. Gör lika om ni vill se TV, telefoni, paket osv.

Länk till Zmarket tjänsteportal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Sidan senast uppdaterad: