Publicerad den:

Vi söker en fibertekniker med driv!

Som fibertekniker på Smedjebacken Energis teknikavdelning får du ett 20-tal teknikkollegor och en arbetsplats med sunt arbetsklimat, korta beslutsvägar och fördelaktiga anställningsförmåner..

Patchning pågår

Smedjebacken Energi jobbar med produktion och distribution av fjärrvärme, produktion av vattenkraft samt har eget stadsnät och elnät. Vår teknikavdelning jobbar med bland annat el- och stadsnät, elinstallation, service och beredskap för egna anläggningar och kommunens förvaltningar.

Förutom trevliga kollegor så är bolaget som helhet en arbetsplats med sunt arbetsklimat, korta beslutsvägar och fördelaktiga anställningsförmåner. Hos oss får du arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och i övrigt generösa arbetsvillkor.

Vi söker en fibertekniker med eget driv och engagemang. Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och utvecklingsorienterad, med en förmåga att se helheter.

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara inom fibernät och kopparnät, men även andra arbetsuppgifter inom teknikavdelningen kan förekomma. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt.

Välkommen med din ansökan senast den 17 december 2023!

Sidan senast uppdaterad: